avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cat poate dura o executare silita daca imobilul nu se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cat poate dura o executare silita daca imobilul nu se vinde ?

Buna seara,
1.cat timp poate sa te execute silit o banca,face publicatii de vanzare si imobilul nu se vinde?poate face executare silita la nesfarsit?
Cel mai recent răspuns: Santo , utilizator 14:40, 27 Martie 2012
Procedura de executare silita este conditionata de interesul creditorului pentru recuperat debitul acumulat
Executarea silita se poate intinde pe o perioada indelungata ,daca periodic creditorul staruie si isi manifesta interesul pentru executarea silita si pentru mentinerea cererii de executare pe rolul activ al BEJ
...inteleg asta, dar nu exista un termen de prescriere,si crima se prescrie in 10 ani!
mdcc a scris:

Buna seara,
1.cat timp poate sa te execute silit o banca,face publicatii de vanzare si imobilul nu se vinde?poate face executare silita la nesfarsit?


Pana isi recupereaza datoria.
...Nu cred asta.
Si daca nu se vinde imobilul gajat niciodata???ce se intampla?

O sa scada din pretul de licitatie pana cand se vinde, nimic nu este imposibil de vandut.Adica dupa cateva licitatii daca creditorul vrea poate sa-l vanda si la jumate din valoarea lui.
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Care este pretul minim de vanzare a unui imobil prin executare silita cristap cristap Am un credit ,pe care nu l-am mai putut achita,binenteles girat cu un imobil.Acuma am fost somat la plata si urmeaza executarea silita a acestuia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara elenadanielagri elenadanielagri Am o casa care a fost evaluata la suma de 150000 eur,.sunr datoare cu suma de 11500 eur la o persoana fixica,am o ipoteca pusa pe casa in suma de 43000 eur.Am ... (vezi toată discuția)
Licitatie executare silita ContSters194995 ContSters194995 As dori sa stiu cate licitatii se fac la o executare silita a unui imobil (credit imobiliar neplatit), cu cat scade pretul la fiecare licitatie, la ce interval ... (vezi toată discuția)