avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta Bulgaria

Am circulat in Bulgaria cu un autoturism la care am avut atasata o remorca ( platforma pe care transportam o alta masina). Am achitat rovinieta, insa la un control de rutina in Bulgaria am fost amendat pentru ca nu aveam rovinieta decat pentru autoturism nu si pentru remorca ( rovinieta se referea la 3,5 tone).
1. Cum pot contesta procesul-verbal?
2. Ar fi trebuit sa posed rovinieta separat si pentru remorca?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:26, 27 Martie 2012
Nu stiu legislatia bulgara dar pentru a contesta procesul verbal probabil va trebui sa va adresati judecatoriei arondata locului unde ati fost amendat, deci in Bulgaria
Avand in vedere ca Bulgaria se afla in UE, credeti ca exista vreo reglementare legala care sa precizeze ca este necesara cumpararea rovinietei atat pentru autoturism, cat si pentru remorca, separat, sau doar un abuz din partea agentilor bulgari? In Romania nu exista o astfel de obligatie. Care este pararea dv.?
Bulgaria este un stat independent si partial suveran, asemenea României, ea poate emite legislatie dupa cum doreste, atata vreme cat nu incalca prevederile europene.

Si in Romania exista necesitatea cumpararii unei auto+remorca/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta TL18AGR TL18AGR Am transportata autoturismul pe o platforma auto fara ai plati rovinieta si am fost si am fost sanctionat cu amenda e corect ? Mentionez ca amenda a fost data ... (vezi toată discuția)
Este necesara cumpararea rovignetei pentru remorca cu masa maxima 750 kg? Daniela2010 Daniela2010 Bunaziua, am o intrebare: este necesara cumpararea rovignetei pentru remorca cu masa maxima 750 kg, daca aceasta este tractata de un autoturism mic (1400 kg) ... (vezi toată discuția)
Amenda vigneta bulgaria Ralu_Mil Ralu_Mil Buna ziua, Ne-am intors de curand din concediu din Grecia. La intoarcere am intrat in Bulgaria prin punctul de frontiera de la Makaza. Din pacate nu am avut ... (vezi toată discuția)