avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu restant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu restant

Soc. la care lucreaza sotia mea este nou infintata prin fuziunea cu o alta soc. A avut de primit o suma de bani reprezentand salariul restant pe cateva luni-3-,de la soc. absorbita prin fuziune .Aceasta soc. si-a achitat datoria cu o dispozitie de plata ce nu purta nr. de inregistrare si nici stampila soc.Asemnat o tranzactie in care scria ca nu mai are pe viitor alte pretenti financiare fata de soc .Avem garantia ca pentru aceste salari sau achitat darile la stat si nu reprezinta bani fara acoperire,bani negri.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:42, 27 Noiembrie 2008
Dispozitia de plata din casierie nu are numar de inregistrare pentru ca este doar un act prin care se justifica o plata. dispozitia se inregistreaza apoi in registrul de casa. este posibil ca in hotarea AGA privind aprobarea efectelor fuziunii si in proiectul de fuziune sa se fi prevazut modalitatea de acoperire a salariilor restante care se regasesc cu siguranta si in bilantul de fuziune. nu sunt bani negri
marianelena a scris:

Soc. la care lucreaza sotia mea este nou infintata prin fuziunea cu o alta soc. A avut de primit o suma de bani reprezentand salariul restant pe cateva luni-3-,de la soc. absorbita prin fuziune .Aceasta soc. si-a achitat datoria cu o dispozitie de plata ce nu purta nr. de inregistrare si nici stampila soc.Asemnat o tranzactie in care scria ca nu mai are pe viitor alte pretenti financiare fata de soc .Avem garantia ca pentru aceste salari sau achitat darile la stat si nu reprezinta bani fara acoperire,bani negri.

Eu va sugerez, pentru linistea dvs., sa verificati la Casa de Pensii daca a fost depusa declaratia nominala, declaratie care atesta plata C.A.S. De asemenea, verificati si la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune CARE SUNT PASII PT A FACE O FUZIUNE INTRE 2 SOC? CE DOCUMENTE TREBIUE SA INTOCMESC?
MULTUMESC.
(vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie caprice caprice Buna ziua, imi puteti spune cum se procedeaza in cazul fuziunii prin absorbtie? Care ar fi etapele si ordinea acestora? Multumesc (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie maryette maryette Este vorba de 2 soc.care au fuzionat,una dintre ele a fost radiata. Intre data proiectului de fuziune si data efectiva a fuziunii,au existat modificari ... (vezi toată discuția)