am o problema cu unchiul meu,pe data de 03 octombrie mama mea a decedat anul trecut si unchiul meu a pus stapanire pe mostenirea mea deoarece acum sase ani mama a dat o semnatura pt vanzarea unui teren aflat in proprietatea la amandoi nu are acte nici unul pe terenuri,casa etc.i-am cerut explicatia de ce a sechestrat partea mea si mia zis din cauza acelei semnaturi,mai pot face ceva sa-mi recuperez dreptul meu?
Deci defuncta mama a vandut catre unchi un teren acum ceva vreme si acum unchiul a „sechestrat” celelalte bunuri ale mamei pe care defuncta mama nu le-a vandut.
Mergeti la un birou notarial din localitatea/comuna unde a locuit mama si dezbateti mostenirea, ca singur copil veti primi tot si ulterior mergeti la casa mamei si il evacuati, chiar cu politia daca e nevoie.
Succesiune
LUMITM
Am o intrebare in legatura cu o succesiune. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in urma.Atunci s-a facut succesiune. ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire
codru_popa
buna ziua am si eu o intrebare In urma cu 20 ani mama a cunoscut un barbat si au stat in concubinaj pana la decesul mamei in timpul concubinajului au cumparat ... (vezi toată discuția)