avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Filiala,sucursala sau reprezentanta unui IFN din UE
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Filiala,sucursala sau reprezentanta unui IFN din UE

Buna seara,
am o situatie cu un IFN din UE care doreste sa intre pe piata romaneasca in ceea ce priveste vanzarea cardurilor cadou.
Intrebare: daca IFN-ul isi deschide in Romania filiala,sucursala sau reprezentanta aceasta trebuiesc sa fie ,ca si societatea-mama, de tip IFN sau poate sa fie si SRL.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:28, 26 Martie 2012
IFN-urile sunt reglementate de Legea nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare si au obligatia de a se constitui ca forma juridica in societati comerciale pe actiuni. In acest context IFN reprezinta modalitatea prin care unele isi entitati desfasoara anumite activitati de creditare si nu forma juridica a acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate leasing theanca theanca Societatile care desfasoara activitati de leasing trebuie sa fie de tip IFN? exista o lista cu societatile care sunt autorizate sa desfasoare activitati de ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Filiala, sucursala sau reprezentanta? ysty76 ysty76 Buna ziua, Intrebarea mea este, daca o societate comerciala straina, din alt stat membru UE doreste sa-si deschida in Romania o \"ramura\", care ar fi ... (vezi toată discuția)