avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... litigiu sau excrocherie?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

litigiu sau excrocherie?

am un abonament de telefonie mobila de la [societate telefonie] .ro in valoare de 31,50 ron ,pe data de 02.02 .2012 a venit factura pt. abonament in valoare de 134,42 ron ,iar luna in curs de 381 de ron . Am solicitat celor de la [societate telefonie] explicatii pt. factura si mi sa raspuns ca am folosit internetul ,tin sa precizez ca abonamentul nu are optiunea internet pe mobil; intrebarea mea este -ce pot sa fac pt. a rezolva acest litigiu sau este o excrocherie a celor de la [societate de telefonie]?#-o

[editat - este interzisa postarea in forum a numelor de societati comerciale]
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Pentru inceput incercati sa va faceti un cont in My [societate telefonie] si o sa vedeti acolo exact ce optiuni aveti in abonament si ce ati consumat.

[editat - este interzisa postarea denumirilor de societati in forum]
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila pers. juridica street2maxx street2maxx In urma neplatii a 2 facturi cosmote, au intervenit cei de la [editat - societate recuperare creante] pentru recuperare creante suma de 1081 RON (214 RON ... (vezi toată discuția)
Hotarare executare silita societate telefonie mobila  viorel viorel pe data de 15 iulie 2010 am primit o hotarare de executare silita la cosmote romania de la firma asset portofolio servicing in valoare de 1347.37 , pana la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma de telefonie mobila buburuza96 buburuza96 In data de 25.03.2012 am fost asaltati pe strada de Caravana firmei [editat] SA, care a insistat cu oferte pentru a ne modifica abonamentele , specific noi ... (vezi toată discuția)