Buna Ziua ,
Am si eu o intrebare la dumneavoastra , eu sunt in concediul de crestere a copilului de 3 ani si mai am de stat 6 luni deoarece in timpul celor doi ani pentru primul copil a venit altul pe lume si mi sa prelungit concediul , in acest timp firma la care am lucrat a inchis punctul de lucru din localitatea unde locuiesc pe motive de reorganizare si am primit acasa o notificare prin care imi spune sa ma decid pana la o anumita data daca vreau sa ma mut cu serviciul la sediul firmei in alta localitate la 100 de km distanta fata de unde locuiesc , schimbandumi si postul de lucru (de la sef de tura la postul de operator simplu), iar daca nu accept mi se v-a incheia contractul individual de munca acum in luna martie in conditiile in care eu mai sunt in concediul pentru cresterea copilului pana in septembrie.Tin sa precizez ca m-am interesat si firma nu este in faliment sau insolventa.
Va multumesc.
Concedierea salariatilor pe durata concediului pentru cresterea copilului este posibila numai pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.