avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea in timpul concediului de crestere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea in timpul concediului de crestere a copilului

Buna Ziua ,
Am si eu o intrebare la dumneavoastra , eu sunt in concediul de crestere a copilului de 3 ani si mai am de stat 6 luni deoarece in timpul celor doi ani pentru primul copil a venit altul pe lume si mi sa prelungit concediul , in acest timp firma la care am lucrat a inchis punctul de lucru din localitatea unde locuiesc pe motive de reorganizare si am primit acasa o notificare prin care imi spune sa ma decid pana la o anumita data daca vreau sa ma mut cu serviciul la sediul firmei in alta localitate la 100 de km distanta fata de unde locuiesc , schimbandumi si postul de lucru (de la sef de tura la postul de operator simplu), iar daca nu accept mi se v-a incheia contractul individual de munca acum in luna martie in conditiile in care eu mai sunt in concediul pentru cresterea copilului pana in septembrie.Tin sa precizez ca m-am interesat si firma nu este in faliment sau insolventa.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 27 Martie 2012
Concedierea salariatilor pe durata concediului pentru cresterea copilului este posibila numai pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O anagajata insarcinata poate fi concediata in cazul desfiintarii punctului de lucru al firmei ? scolarita2002 scolarita2002 As dori sa aflu daca o angajata care a anuntat angajatorul in scris ca este insarcinata poate fi concediata in cazul in care se defiinteaza punctul de lucru al ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim in cazul salariatei aflata in crestere copil 2 ani irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb daca in cazul in care societatea se afla in insolventa, reorganizarte judiciara poate desface contractual unei salariate cu CIM ... (vezi toată discuția)
Concediere in concediu medical? c-levi c-levi Buna, va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: Se poate ca o persoana aflata in concediu medical sa fie concediata? Care sunt pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)