avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozite si taxe
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozite si taxe

Sotia mea are buletin de petrosani,dar acum fiind casatorita cu mine are viza de flotant pe buletin si am dorit sa inscrim masina care este din strainatate pe judetul unde locuiesc eu ,iar cei de la finante nu au dorit sa ne lase sa platim taxa de prima inmatriculare pe motivul ca nu are mutatie definitiva,desi cand a intrebat prima data ne-a spus ca se poate dar trebuie sa aiba fie buletin definitiv sau viza de flotant la oa adresa din orasul si judetul unde urmeaza sa inscriem amsina,desi si RAR-ul era facut in jud unde urma sa inscriem masina
Intrebare:
1.Inscrierea si achitarea taxei de prima inmatriculare se face numai in judetul unde ai mutatie definitiva,sau poti si in jud unde ai viza de flotant?
2.Daca am facut RAR(revizia tehnica),la masina intr-un anumit judet,aceasta este valabila in toata tara ?

Alte discuții în legătură

Doresc un răspuns - scutire de impozit persoană cu handicap dodorel62 dodorel62 Buna seara . Sotia mea are handicap si comform legii are unele gratuitati , la casa , masina,transport etc. Avem 2 case una in Severin si una la Petrosani . ... (vezi toată discuția)
Pot face viza de flotant la propiul apartament , in timp ce eu ... 5inci 5inci Pot face viza de flotant la propiul apartament , in timp ce eu am domiciliul pe CI in alt judet la locuinta părinților? Nu vreau sa fac buletinul unde am ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz? andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! De curand am achizionat un apartament prin ipoteca in orasul Craiova, eu pe buletin am adresa din alt judet, unde locuiesc parinti mei si mau luat ... (vezi toată discuția)