avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot face viza de flotant la propiul apartament , in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot face viza de flotant la propiul apartament , in timp ce eu ...

Pot face viza de flotant la propiul apartament , in timp ce eu am domiciliul pe CI in alt judet la locuinta părinților?
Nu vreau sa fac buletinul unde am apartamentul deoarece in orașul parintilor am o autorizație de taxi pe masina personala si apoi pierd autorizatia daca inmatriculez masina in alt judet.Iar daca ma opreste politia si eu am buletin unde am locuinta personala ma pune sa inmatriculez masina ca am schimbat domiciliu.
Asa avand doar viza de flotant nu sunt obligat să inmatriculez masina in alt judet.
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2021
5inci, utilizator

Alte discuții în legătură

Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz? andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! De curand am achizionat un apartament prin ipoteca in orasul Craiova, eu pe buletin am adresa din alt judet, unde locuiesc parinti mei si mau luat ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa imi schimb buletinul dupa achizitia unei locuinte ? alchemist alchemist Salut, In acest moment locuiesc in Bucuresti si am buletinul pe adresa apartamentului parintilor (unde si locuiesc) insa in curand voi achizitiona un ... (vezi toată discuția)
Plata auto la financiar catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.: Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), ... (vezi toată discuția)