avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

prestari servicii

eu am angajat un sofer cu contract prestri servicii,iar din ce am inteles trebuie sa ii opresc numai impozit si da il declar in 101?
Cel mai recent răspuns: Daniel Stan , Consilier juridic 12:39, 27 Martie 2012
consultati si ordonanta de urgenta 58/2010 actualizata. este de preferat contractul de munca intre altele...insa daca va incadrati prin ordonanta vedeti dvs.
ordonanta o gasiti cautand pe google. nu e lunga
sa va fie cu folos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 trebuie depusa si aplicata si veniturilor obtinute din strainatate ? Virgil2 Virgil2 As doi sa stiu daca pentru venituri realizate in Romania dar din strainatate si declarate cu declaratia 201 se platesc contributii la sistemul public de ... (vezi toată discuția)
Impozite si contributii aferente chelt de personal mag1962 mag1962 Buna ziua,in legatura cu noul cod fiscal pentru Asociatiile de Proprietari as dori sa imi raspundetila urmatoarele intrebari : -se mai poate face conventie ... (vezi toată discuția)
Oug 58 pentru pfa kriss2304 kriss2304 Buna ziua! Din nou vin cu intrebari pentru ca noile modificari ne baga in ceata. As vrea sa stiu daca mie, ca traducator autorizat si cu contract de prestari ... (vezi toată discuția)