avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

Mama a lucrat ca zilier , inainte de a fi majora,4 ani de zile.Banii ii primea ca si toti ceilalti zilieri, pe statul de plata, i se oprea acelasi impozit ca si la ceilalti.Ii pot fi considerati acei ani in care a lucrat ca zilier vechime in munca daca ea era minora?
Cel mai recent răspuns: marin1981 , utilizator 13:25, 29 Martie 2012
sunt considerati ca vechime pentru ca a fost trecuta in registrul zilierilor devreme ce primea stat de plata si i se oprea impozit. dar pentru mai multa siguranta consulta legea zilierilor 52/2011
@ florena01
Poate ne si precizati exact textul de lege din actul normativ citat unde se precizeaza ca activitatea zilierilor este considerata vechime in munca?

===

@ marin1981
Care este perioada despre care vorbiti?
A lucrat intre 1990-1994
Imi puteti da si mie un raspuns ,va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ObligaÞiile agricultorilor faÞÃ de zilierii prestatori În timpul sezonului nickbrai nickbrai Salutări cordiale tuturor... Am fost pus în dilemă mai dăunăzi când un amic mi-a adresat întrebarea : ce obligaţii am eu faţă de zilierii care mă ... (vezi toată discuția)
Zilieri pentru santier camelia50 camelia50 Buna ziua Sunt particular din Bucuresti si doresc sa-mi izolez si varuiesc casa. Am gasit patru muncitori care pot sa ma ajute. Lucrarea ar dura aproximativ ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu naorma de 2 ore sau zilier? ciucurlenuta ciucurlenuta Am o intreprindere individuala ( spalatorie auto) cod caen-4520. M-ar interesa sa angajez pe cineva si nu stiu ce variante am in afara de contract individual ... (vezi toată discuția)