Buna ziua! detin o firma inregistrata in anul 1991 si am extras de pe statutul societatii obiectele de activitate:
Obiectul Societatii:
1-productie de marfuri
a)alimentare: dulciuri, patiserie, panificatie, fructe, legume, simigerie, cofetarie, cafea, ceai, bautri calde si reci , preparate din carne si altele.
b) industriale: ambalaj, si altele
inclusiv import pentru productie de la pct.1
2- comert cu ridicata de produse:
a) alimentare: cele de la pct.1 lit. a si : bauturi alcoolice, conserve si semiconserve de toate felurile precum si toate marfurile cerute de piata.
b)industiale: confectii, incaltaminte, tricotaje, electrice, electronice, uz casinc, mobilier, ambalaje, precum si toate marfurile ce vor fi cerute de piata.
3- comercializarea marfurilor alimentare de la pct 1 si 2 la pret cu amanuntul
4- comercializarea marfurilor industriale de la pct 2 litera b la pret cu amanuntul
5- import-export pentru produsele de la pct 1,2,3,4 precum si alte grupe de produse cerute de piata, reprezentanta comerciala, firma de intermedieri pe baza de comision
6- prestari servicii : consignatie, transport persoane si marfuri, confectii metalice si constructii, reparatii instalatii interioare si exterioare, reparatii utilaje casince si de uz personal precum si altele
Vreau sa stiu daca eu pot face un import de ceasuri(acesorii vestimentare), coletul fiind de o valoare foarte mica import china, de 60$.
Va multumesc anticipat