avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pretentii de profesor nonmebru sindicat.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pretentii de profesor nonmebru sindicat.

Sunt profesor, dar nu sunt membru de sindicat. Conform legii din anul 2008, s-au castigat in instanta diferentele de bani din urma, din anul 2008 pentru profesori.
Sindicatele si membrii acestora au facut actiune in instanta si si-au castigat drepturile din urma.
Eu nefiind membru, am ramas pe din afara si doresc si eu in nume propriu sa fac o actiune sa-mi castig drepturile salariale. Pentru ca sunt profesor si am aceleasi drepturi indiferent daca sunt membru de sindicat, sau nu.

Oare in acest caz am castig de cauza singur?
Cel mai recent răspuns: Imparatul , utilizator 13:28, 28 Martie 2012
Ceva info?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale restante în învãþãmânt cornelia.banu cornelia.banu Buna ziua! Am fost profesoară la o şcoală, iar în prezent sunt pensionară pentru limită de vârstă – 38 de ani în învăţământ. Vă ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale randuri randuri Buna ziua! Sunt profesor si nefiind membru de sindicat nu am dat in judecata Ministerul Educatiei pentru recuperarea drepturilor salariale conform Legii ... (vezi toată discuția)