avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA importuri de produse cu scopul comercializarii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA importuri de produse cu scopul comercializarii

As dori sa stiu daca un PFA poate importa produse din Asia cu scopul comercializarii in Romania. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:02, 27 Martie 2012
Daca respectati reglementarile legale relativ la importuri bineinteles. Luati legatura cu o firma de comisionariat vamal pentru facilirea formalitatilor vamale privind importul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import produse textile din china anamaria_zz2014 anamaria_zz2014 buna ziua, am un srl pe care as vrea sa fac importuri de textile din China in vederea comercializarii acestora. imi puteti spune care sunt pasii de urmat? ... (vezi toată discuția)
Import export hk AnaisB AnaisB buna ziua, as vrea sa inkei un dealership cu o firma din HK (de fapt este un holding cu mai multe sucursale in HK, China si Europa). este vorba de ... (vezi toată discuția)
Inscriere sistemul informatic vamal mm_ally mm_ally Buna seara. Detin un SRL neplatitor TVA care efectueaza in prezent formalitatile vamale pentru un import din China. Am trimis comisionarului vamal ... (vezi toată discuția)