avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită bilet la ordin
Discuție deschisă în Executare silită

bilet la ordin

Am inceput executarea silita a BO dar, la cererea debitorului SRL, instanta a suspendat executarea pana la solutionarea opozitiei, pe motiv ca acesta nu poate functiona fiindu-i conturile blocate. Solutionarea opozitiei putand dura ....nu stiu cat, ce as putea face, recurs la incheierea de suspendare?, sunt sanse de anulare a suspendarii daca debitorul a achitat cautiunea stabilita de instanta?

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare claudiapop claudiapop Avem urmatoarea situatie: debitorul obtine suspendarea executarii silite afirmind in cerere ca a achitat intreg debitul datorat, nefiindui astfel solicitat de ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare / suspendare recurs/ poprire Romeo Babias Romeo Babias HELP: am o speta la care astept o sugestie: clienta mea a pierdut in fond si apel, creditorul obtinand astfel titlul executoriu. Am facut recurs unde am ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar licitatie - probleme la evacuare andreistan andreistan Buna ziua, Particip la o licitatie a unui imobil executat silit. Sunt sanse foarte mari sa devin adjudecatar(ofertez pretul de inceput al licitatiei si ... (vezi toată discuția)