avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie in anulare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie in anulare

Avem urmatoarea situatie: debitorul obtine suspendarea executarii silite afirmind in cerere ca a achitat intreg debitul datorat, nefiindui astfel solicitat de catre instanta sa plateasca o cautiune de 10%( cererea de suspendare mai cuprinde si o obligatie de a face pt. care s-a achitat cautiunea de 500ron). De la executor eu(creditorul) obtin un proces verbal prin care se atesta ca debitul nu a fost achitat.Deci suspendarea este nelegala pt. neplata cautiunii de 10% din obiectul evaluat in bani.Se poate face o contestatie in anulare sau alta actiune in vederea ridicarii suspendarii mai ales ca aceasta suspendare si contestatie la executare sint facute cu rea credinta avind in vedere ca debitorul a mai facut o contestatie cu aceleasi petite, pe care a pierdut-o(fond, recurs) ?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:46, 20 Martie 2011
Daca mai suntei in termenul de recurs faceti recurs daca nu tot contestatie la executare pe motivele aratate intruvit situatia exousa nu poate sta la baza unei contestatii in anulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita claudiapop claudiapop Avem urmatoarea situatie:cistigi un proces civil( fond,apel,recurs),ajungi la executare silita,se emite somatie, debitorul obtine suspendarea executarii; ... (vezi toată discuția)
Restituirea sumelor poprite, taxei de timbru si cautiunii; va rog, un sfat! ctm ctm Am castigat - la instanta de fond - un proces civil de contestatie la executare silita. Instanta a hotarat: - anularea actelor de executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita faniqastefan faniqastefan Buna ziua Am pe rol o contestatie impotriva unei executari silite. In contestatie a fost ceruta anularea executarii silite ca nelegala...., anularea formelor ... (vezi toată discuția)