avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cesionare polita asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cesionare polita asigurare

buna ziua,

in cazul in care am incheiat un contract de comodat avand ca obiect un autovehicul, se poate face si cesionarea politelor de asigurare (obligatorie si casco)? intreb aceasta deoarece pe polita casco scrie ca riscurile sunt asigurate doar daca autovehiculul este condus de proprietar, si nu exista dispozitii care sa reglementeze cesionarea politei.m
ultumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 08:49, 28 Martie 2012
In baza contractului, comodatarul poate intocmi politele de asigurare, pe numele proprietarului comodant.La polita casco, este necesara atasarea unei clauze pivind acoperirea evenimentelor produse de comodatar.Unii asiguratori o acorda gratuit, altii contra un supliment de prima.
Polita RCA acopera si cazul cand persoana conduce autovehiculul cu acceptul proprietarului.
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
nucu$, utilizator
RCA -ul acopera eventualele daune produse tertilor si in cazul in care masina este condusa de o alta persoana, in schimb la CASCO va trebui sa luati legatura cu asiguratorul pentru a face un supliment de asigurare in care sa fie acoperite si daunele in cazul in care masina este condusa de mai multe persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita asigurare rca pe numele comodatarului mihainicolau mihainicolau Buna seara. Numele meu este N.M , domiciliez in mun. GL si sunt proprietarul unui autoturism pe care urmeaz sa il dau in folosinta prin contract de ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul refuza plata daunelor desi am casco tedy72 tedy72 Buna. Lucrez intr-o multinationala si in febr.2014 am facut un accident (fara victime) cu alta masina din compania noastra. Masina din fata a oprit brusc pe ... (vezi toată discuția)
Asigurare pe persoana in caz de dauna auto CatalinAlecse CatalinAlecse Buna ziua , caut un raspuns si nu reusesc sa l gasesc . In speranta ca ma puteti ajuta va dau un exemplu O persoana care conduce 5 masini diferite in fiecare ... (vezi toată discuția)