avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reziliere contract cesiune drept de autor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reziliere contract cesiune drept de autor

trebuie sa fac un act de reziliere a contractului de cesiune drepturi de autor. ce trebuie sa scriu in acea hirtie? am avut acest contract cu o firma al carei angajat eram deja. dupa un timp, banii de pe contractul de cesiune au fost trecuti pe cartea de munca, dar actul in sine n-a fost reziliat. acum nu pot sa-mi depun actele la somaj pina nu reziliez acest contract.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ina_enache , utilizator 12:16, 18 Februarie 2010
Faceti o cerere catre editura / societatea respectiva prin care solicitati rezilierea contractului de cesiune drepturi de autor incepand cu data de____________________.
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2008
Nicoleta Ilea, Consultant resurse umane
Rezilierea este o sanctiune care intervine numai in cazul in care o parte nu isi executa sau executa in mod necorespunzator obligatiile ce ii revin.
Rezilierea contractului de cesiune nu poate fi solicitata inainte de expirarea a doi ani de la data incheierii sale. Acest termen este de trei luni in cazul operelor cedate pentru publicatiile cotidiene si de un an in cazul publicatiilor periodice.
Si daca nu fac aceasta cerere de reziliere, ce se intampla?
Mentionez ca eu din septembrie 2009 nu mai am nicio colaboarare cu ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract drepturi de autor alexandra_teodor alexandra_teodor Buna ziua, doresc sa stiu parerea unui expert in urmatorul caz. Lucrez in presa in baza unui contract de drepturi de autor. saptamana trecuta am hotarat sa imi ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate in cazul contractelor de drepturi de autor Alexa_H Alexa_H Buna ziua, lucrez la o firma in baza unui contract de drepturi de autor pe perioada nedeterminata cu salariu fix lunar. Va rog frumos sa ma ajutati cu 2 ... (vezi toată discuția)