avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului ?

De exemplu : Am fost numit in functia de inspector asistent in urma unui concurs dar pe dispozitiie scria clar ( se numeste in functia de executie numitul... incepand cu data in compartimentul protectie civila ). Mai tarziu fara acordul meu am fost mutat in biroul Achizitii dar din cate am inteles fisa postului meu a ramas tot pe protectie civila ,Situatii de Urgenta.

Prin urmare as vrea sa stiu daca asa ceva este legal, deoarece eu cred ca acea fisa a postului tebuia schimbata.

As vrea sa stiu baza legala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 27 Martie 2012
Modificarea functiei implica si modificarea fisei postului ... nu cred ca poti fi trecut pe o functie si sa ai atributii pentru alta functie ... in acest sens, solicitati angajatorului eliberarea noii fise a postului pentru functia pe care o ocupati in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea functionarului public dintr-un compartiment in altul in urma reorganizarii din 2010 ContSters112256 ContSters112256 In urma reorganizari din 2010 am fost mutat din compartimentul meu de situatii de urgenta in biroul de achiziti publice . Aceasta mutare sa facut fara ... (vezi toată discuția)
Angajari - functionar public danaoli danaoli Sunt angajata la primarie de 5 ani pe post de inspector protectie civila dar prin dispozitia primarului am in atributii tot ce tine de asistenta sociala.Am ... (vezi toată discuția)
Consilier personal - achizitii publice consilierul personal al primaului are dispozitie cu atributii de achizitii publice,dar seful vrea sa renunte la functia de consilier personal, sa modifica ... (vezi toată discuția)