Buna seara tuturor
Betia ar fi una din formele prostiei.O stiam pe aia cu oarba dar nu e cazul ca sincer sunt multe perechi de ochelari.pana acum feminini
Poate sun eu beat desii ma indoiesc.Ceva simplu imi da cu virgula si apelez la mintile mai luminate,poate reusesc sa inteleg..
Chemearea mea in instanta de catre mama copiilor nostrii:incredintare minor,stabilire pensie alimentara minor,stabilire program vizitare minor(2 ore luna).
In motivare numai dar numai minciuni.Si multe.Si ne probate automat.
Adevar:Cu adevarat in urma unei relatii de dragoste am devenit tata.Ulterior , cu toate stradanile si staruintele mele relatia s a deteriorat.A culminat cu o relatie de concubinaj a ei,pe ascuns in soapta.Am aflat si cand m am dus sa vad despre ce este vorba concret (fiind implicati copii), m au steptat deja bine pregatiti(bate,lanturi,robineti) 7 persoane.
N am talentul lui Bruce lee si am iesit sifonat,defapt foarte sifonat.
Cand eram proaspat sifonat m am trezit si cu ploconul de chemare in judecata.M am dus acolo incercand doar sa arat realitatea.Adevarul."Nu a fost alaturi si nu a contribuit la cheltuieli legate de cresterea si intetinerea.." am depus probabil 10 foi reprezentand copii ale chitantelor,facturilor,extrasurilor bancare samd , justificative direct la adresa cheltuielilor pentru intretinere , crestere si educare a minorelor
"A fost violent si am apelat politia".Ok,unde i dovada?proces verbal sau orice inscris din partea politiei?Nu este ca nici nu avea cum.In schimb am depus eu dovezile mele,politie,medicina legala,procuratura plus planse foto.Oricum faza cu justita si pe partea penala e o varza totala.
Una cate una am demontat toate minciunile si am aratat realitatea,respectiv de ce a destramat familia , respectiv ca sunt alaturi zi de zi de copii(chiar si atunci cand nu sunt ei de acord( "ei" find reclamanta si bunici acesteia catre care a decis ea sa lase copii spre crestere, probabil asa au vazut mai corect, sa isi creasca strabunicii stranepotii) de asemenea am aratat si dovedit ca imi iubesc cu adevarat copii , le cumpar tot ce le este necesar si le sunt alaturi,si ca urmare a situatilor deosebit de grave create de acesti oameni am cerut incredintarea minorelor spre crestere si educare catre mine.
Dincolo de toate acestea,judecatoarea de fond a admis in totalitate actiunea reclamantei iar judecatoarele din apel au respins apelul ,cum altfel,ca nefondat.
Cum este posibil sa i se dea castig de cauza uniei persoane care este dovedita ca fiind imorala,mincinoasa,samd si cum este posibil ca unui om care dovedeste ca isi iubeste copii ,ca a fost si este alaturi de ei sa ai limitezi accesul la propri copii?
Uite ca este si de asta imi da cu virgula.
Poate va da si domniilor voastre si ma ajutati la un egal.
Divort
ContSters175146
sotia mea cu care sunt in curs de divort a plecat in strainatate acum 1.9 luni.eu raminind aici cu cei 2 copii minori .Ce sanse am ca cei 2 copii sa ramina ... (vezi toată discuția)