avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... produs stricat in perioada de garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

produs stricat in perioada de garantie

am cumparat un produs electrocasnic care s-a defectat in perioada de garantie si firma nu mai functioneaza,adica la sediul ei si nici la telefon nu mai raspunde nimeni.Deoarecece are o valoare destul de mare,as dori sa aflu ce trebuie sa fac pentru a-mi rezolva problema. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:27, 28 Martie 2012
Adresati-va in prima faza cu o sesizare scrisa Oficiului pentru Protectia Consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intra in atributile anpc sau tine de politie? aea aea Am cumparat un breloc spion de pe OLX, anunt publicat ca firma si exista si un site magazin. Produsul a venit prin posta fara factura si garantie, desi am ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine factura de la o firma care refuza sa mi-o ofere ? andrei02 andrei02 Cu aproximativ un an in urma am castigat un smartphone prin intermediul unui concurs. Am primit telefonul nou, sigilat, fara factura. Dupa citeva luni acesta ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon orange benedek benedek Luna trecuta am cumparat un telefon nou de la orange si deja de 3 ori a fost in service si inca nu sa rezolvat problema pot sa cer inlocuirea telefonului? (vezi toată discuția)