avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Un site mi-a blocat contul din greseala
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Un site mi-a blocat contul din greseala

Buna,

Am listat niste produse pe un site si unul dintre listari era cu titlul 'Dezmembrez laptop' unde am specificat detaliile produsului si pretul, la nr. bucati am pus 1.

Dupa o zi mi s-a blocat contul cu motivul 'Obiecte diferite puse in vanzare impreuna' - ceea ce nu e adevarat, am listat un singur produs.

Am avut o oferta pe un alt produs pe care nu l-am mai putut accepta din aceasta cauza, astfel am pierdut si bani.

Pot face ceva in aceasta situatie? Protectia consumatorului ma poate ajuta?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 17:51, 28 Martie 2012
Pai haideti sa gandim impreuna. Ati mentionat la vanzare "dezmembrez", adica vindeati laptopul pe bucati. Mai multe bucati, nu una. Din moment ce ati fost notificat de site cu privire la motivele blocarii site-ului, inseamna ca site-ul prevazuse la conditiile generale impuse utilizatorilor (cu care dumneavoastra ati fost de acord la inscriere) faptul ca nu sunt permise aceste acte de comert.
Nu cred ca aveti motive sa mergeti la Protectia Consumatorului.
Sunt sute de utilizatori care fac acelasi chestie. Doar pe mine m-au blochat dar pe 'concurenta' nu!
Atunci cititi regulile de utilizare ale site-ului, mai intai de toate. Acelea sunt conditiile contractuale la care ati achiesat. Sau macar spuneti site-ul, sa vedem conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie - produs comandat pe facebook, platit si nelivrat CristinaGir CristinaGir Buna ziua, cui m-as putea adresa? Am dat o comanda pe facebook la o persoana care facea produse handmade si am achitat prin banca. Produsul insa nu mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Instructiuni de folosire balauflo balauflo buna ziua, am si eu o intrebare;exista cumva un articol sau o lege prin care orice produs care-l cumperi trebuie sa aiba instructiuni de folosire? multumesc (vezi toată discuția)
Nereguli concurs online cl4ud1u cl4ud1u buna ziua. pe site-ul bestjobs punct ro se deruleaza un concurs al carui castigator va primit un laptop din partea site-ului. de la derularea ... (vezi toată discuția)