avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperarea amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperarea amenda rovigneta

Am primit la 5 luni dupa constatarea faptelor 3 amenzi pentru rovignieta.Le-am platit in 24 de ore pentru a nu se dubla si as vrea acum sa stiu cum imi pot recupera banuti pentru ca in PV electronic nu era si semnatura,asa cum prevede legea.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: princessmaya , utilizator 10:21, 29 Martie 2012
Obtineti o hotarare definitiva si irevocabila privind anularea pv de sanctionare, dupa care va adresati finantelor publice, impreuna cu chitantele prin care faceti dovada ca ati platit.
Aveti termen 15 zile de la comunicare sa faceti contestatie.
dar a trecut cam o luna..nu se mai poate nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal necomunicat in 30 zile claudiut claudiut buna ziua, in data de 12.06.2009 mi s-a intocmit un pv pentru ca nu am avut prmisul si buletinul asupra mea fiind sanctionat cu o amenda de 360 ron. ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal contraventie anulat cristinana cristinana Buna seara, Am castigat saptamana trecuta procesul prin care contestam un proces-verbal de contraventie rutiera. Doresc sa stiu ce trebuie sa fac in ... (vezi toată discuția)
Amenzi vignete dupa 6 luni danyrom danyrom Buna ziua, Stimati colegi de forum, intrucat nu posed cunostinte avansate de drept, am rugamintea sa ma ajutati/indrumati in urmatoare problema atat cat ... (vezi toată discuția)