avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calculul concediului medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calculul concediului medical

Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza concediul medical daca am lucrat doar 7 luni pina sa ma imbolnavesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:46, 28 Martie 2012
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediu medical este formata din veniturile obtinute in cele 6 luni premergatoare intrarii in concediu medical.
Daca cele 7 luni lucrate fac parte din cele 12 luni anterioare imbolnavirii si din care se constituie stagiul de cotizare,nu este nicio problema,asa incat daca si angajatorul plateste contributia la concedii si indemnizatii,sunteti eligibila de a beneficia atat de cm cat si de indemnizatia aferenta.Baza de calcul se determină ca medie a veniturilor
lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare.
Numai in situatia in care ati lucrat doar 7 luni dar acum mai mult de 1 an ,nu puteti beneficia de cm.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatiile pentru incapacitate temporara de munca? gabriela_bejinariu gabriela_bejinariu #-oCum se calculeaza un concediu medical, daca am mai beneficai de concedii medicale in trecut. Societatea la care lucrez, nu mi-a luat in calcul toata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ralu_c ralu_c Buna ziua! As avea si eu o mare nelamurire legata de primirea indemnizatiei crestere copil pana la varsta de 2 ani. Situatia mea este urmatoarea: Din februarie ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa ccc1 Dana-Ion Dana-Ion Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza concediul medical dupa CCC1. Sunt in urmatoarea situatie.: pe 28.08.2013 a incetat CCC1, iar dupa reluarea ... (vezi toată discuția)