avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Calcul sulta si datorii proces partaj
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Calcul sulta si datorii proces partaj

Buna ziua,
Daca se poate si cunoaste cineva modul in care se calculeaza sulta si creditele in urmatoarea situatie:
Valoare bunuri 69000 euro.
Datorii 67000 euro(credite bancare).Valoare neta achitata respectiv castigata de cele doua parti la data despartirii in fapt = 2000 eur. Cote 50%-50%.
Lot I - atribuit bunuri 55.600 euro pentru care achita credite cu ipoteca 45000 euro.
Lot II - atribuit bunuri 13400 euro. achita credite nevoi personale fara ipoteca 22000 euro. Aceste bunuri(13400 euro) au fost atribuite fiind fara sarcini.
Care este formula de calcul care parte trebuie sa plateasca sulta si care e valoarea acesteia. Cum se vor stabilii creditele care trebuiesc achitate de fiecare parte si valoarea care v-a trebuii achitata in functie de contributii50%-50%.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cadrul unui proces penal s-a instituit masura sechestrului ... Moraru265 Moraru265 Buna ziua, In cadrul unui proces penal s-a instituit masura sechestrului asigurator pe un imobil (cota parte de 50%) achizitionat prin programul Prima Casa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in cazul unui partaj judiciar am de impartit cu fosta ... issimo67 issimo67 Buna seara, In cazul unui partaj judiciar am de impartit cu fosta sotie o casa libera de sarcini si un apartament cu ipoteca pentru un credit la banca.In ... (vezi toată discuția)
Executarea silita mihaikkkkk mihaikkkkk daca in urma partajului reclamanta a obtinut jumatate din bunul imobil cifrat la 14000 EURO REPREZENTAND SULTA pe care eu as putea sa io dau reclamantei doar ... (vezi toată discuția)