Buna ziua. In anul 2010 am facut un credit de nevoi personale la un CAR. Datorita situatiei financiare nu am mai putut plati ratele la timp, astfel ca dosrul meu a fost transmis catre un executor judecatoresc.
Executorul judecatoresc a infiintat poprire pe salariul meu astfel ca de anul trecut din luna august mi se retine din salariu suma de 450 RON, repet - lunar!
Zilele trecute m-am pomenit cu inca o comunicare de la acelasi executor care doreste sa ma execute imobiliar vanzandu-mi apartamentul. Apartamentul insa are ipoteca de rang I la banca. Mentionez ca suma ramasa de recuperat de la mine pentru CAR este de 6.500 RON. Este posibil asa ceva? Atata timp cat prima executare a fost pusa in aplicare si restantele se recupereaza cum se poate? Poate executorul sa aiba intietate in fata bancii? Va multumesc
executarea prin poprire se poate face simultan cu cea imobiliara atit timp cit debitul nu este inca recuperat.
ipoteca de rand I confera dreptul creditorului ipotecar sa isi incaseze primul banii (creditul scadent anticipat) restul sumei putind fi achitat creditului negarantat care a inceput executarea silita. daca mai ramin bani, debitorul va primi diferenta.