avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru de bunuri mobile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru de bunuri mobile

Buna ziua.
As dori sa pun si eu o intrebare.
Un utilaj care vine din Italia in Romania, pentru a participa la o expozitie care dureaza 10 zile, dupa care se intoarce in tara de unde a venit, se inregistreaza in REGISTRUL BUNURILOR MOBILE ???
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Datorii la fisc Stefan Roxana Steluta Stefan Roxana Steluta Va rog as dori sa stiu ce Datorii am la Fisc si ce formulare trebuie sa completez in vederea achitarii acestora. Mentionez ca am rezidenza fiscala in afara ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale fara garantii adram adram Buna ziua, ma scuzati daca deranjez, am si eu nevoie de o lamurire. O prietena de a mea a luat un credit de nevoi personale( 1.000,00 euro) doar cu ... (vezi toată discuția)
Despăgubire rca Catalin0489 Catalin0489 Bună ziua! Care este timpul legal de virat banii pt o despăgubire RCA de la data în care ai semnat formularul de regie proprie?? Mulțumesc! (vezi toată discuția)