avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice LICITATIE - Declaratia conf art. 11 alin (4) din HG ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

LICITATIE - Declaratia conf art. 11 alin (4) din HG 925/2006

De curand am participat ca ofertant la o licitatie (SEAP) pt care au depus oferte 3 societati. Una din ele s-a prezentat doar cu 3 foi: Declaratia conf art. 11 alin (4) din HG 925/2006, oferta tehnica si oferta financiara. Aceasta declaratie poate inlocui doar prezentarea de certificate constatatoare privind îndeplinirea obligaţiilor de plată a impozitelor, taxelor şi contribuţiilor de asigurări sociale sau capata o valoare extinsa inlocuind toate celelalte documente cerute de autoritatea contractanta?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
manifestus, utilizator
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:29, 10 Aprilie 2012
Declaratia se poate referi doar la documentele privind cerintele de calificare , conf. art.176 din OUG 34. In ea se inscriu obligatoriu toate documentele care nu s-au depus si modul in care acestea indeplinesc cerintele cerute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de participare la licitatie Jurist TM Jurist TM Azi am participat la o licitatie pt. servicii, am avut toate doc. ok, insa, la final, AC ne-a atras atentia ca nu am depus CERTIFICATUL DE PARTICIPARE LA ... (vezi toată discuția)
Interpretare art.11,alineatul(4) din hg 834/2009 irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Cum se procedeaza in situatia cand un ofertant prezinta la deschiderea ofertelor toate documetele solicitate pentru calificare iar altul vine cu declaratia pe ... (vezi toată discuția)
Angajament datat dupa data declaratiei privind cerintele minime de calificare conf.art.11.din hg 925/2006 UngureanuElena UngureanuElena In cadrul unei proceduri de atribuire, la deschiderea ofertelor un ofertant a depus o declaratie privind cerintele minime de calificare conf.art.11.din HG ... (vezi toată discuția)