avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Auditor intern primarii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Auditor intern primarii

Buna ziua, de curand am auzit ca se schimba legea care reglementeaza efectuarea auditului intern in institutiile publice locale(primarii). Intrebarea mea este: ce specializare/functie/studii trebuie sa aiba persoana abilitata pentru a putea ocupa acest post???
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:13, 29 Martie 2012
Cititi aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii de audit intern intr-o primarie Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua. Lucrez intr-o primarie dintr-o comuna de gradul III pe un post contractual. As dori sa stiu daca prin dispozitie a primarului imi pot fi ... (vezi toată discuția)
Auditor public intern milica68 milica68 Daca o persoana are Facultatea de Contabilitate si Master in Auditul Institutiilor Publice dar nu are vechime poate ocupa postul de auditor public intern ... (vezi toată discuția)
Cine poate face controlul intern managerial la o institutie publica? e_rainbow_love e_rainbow_love Doresc sa obtin certificatul de audit managerial intern. Unde ma inscriu? Spuneti/mi va rog cine poate face controlul intern managerial? Cine elibereaza ... (vezi toată discuția)