avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am facut plangere la judecatoria de domiciliu, nu la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am facut plangere la judecatoria de domiciliu, nu la judecatoria unde s-a savarsit contraventia

Am facut contestatia pe raza judecatiei unde am domiciliul nu unde sa petrecut contraventia ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 09:06, 29 Martie 2012
va trebui sa asteptati stabilirea primului termen de judecata, unde judecatorul va Observa ca ati depus plangerea gresit si va decide trimiterea dosarului la Judecatoria situata pe raza teritoriala unde ati fost sanctionat.
Nu este nici o problema, doar ca va dura putin mai mult litigiul, intrucat va fi declinata competenta in favoarea judecatoriei de pe raza locului de savarsire a contraventiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala introdusa gresit karie_tm karie_tm Ce se poate intampla in cazul in care o persoana sanctionata pentru lipsa rovinietei a introdus plangerea la judecatoria in a carei raza teritoriala a fost ... (vezi toată discuția)
Lamurire si la ce ma pot astepta va rog. Emanuel333 Emanuel333 Ce inseamna mai exact asta? Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei X. ... (vezi toată discuția)
Contestare pv Ionut.Alexandru Ionut.Alexandru buna ziua. Am o întrebare. Am contestat un PV verbal la o alta judecatorie decât cea de care apartinea localitatea în care am săvârșit fapta. Am ... (vezi toată discuția)