avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prietena mea are mana in ghips-consecinte penale?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prietena mea are mana in ghips-consecinte penale?

buna ziua... va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns...

acum 3 zile m-am certat cu prietena mea.din motivele ei d gelozie. si a inceput sa fie recalcitranta si sa dea in mine si ne-am imbrancit iar eu am cazut cu ea in pat[Am incercat sa o linistesc..si cand a cazut a prins mana sub ea(ea este minora.. are 17 ani) am fost l spital si-a pus mana in ghips..iar doctorul ne-a spus ca are entorsa..

acum.. mama ei vrea sa depuna plangere impotriva mea[adica ea nu vrea sa imi faca mie rau,ci maicasa] ....si imi solicita sa platesc o anumita suma de bani ca sa nu mai faca lucrul acesta..

in opinia mea nu am avut intentia sa ii fac rau..am incercat doar sa fac sa nu se ajunga la un conflict si sa o linistesc..

Cel mai recent răspuns: Mari20 , utilizator 09:41, 3 Aprilie 2012
Buna ziua,


Chiar daca este minora atata timp cat a trecut de varsta de 16 ani politia va tine cont de declaratia ei.
Daca nu a avut zile de ingrijiri medicale cu atat mai mult nu prea aveti ce sa patiti.
Cred ca doar va sperie mamaei sau vrea banii
nu cred ca e cazul sa va ambalati. Lasati-o sa faca plangere. Nu ii dati bani in nici un caz. Daca veti fi chemat este suficient ca prietena dvs sa va sustina declaratia.
Parerea mea.
nu a avut nevoie de zile de ingrijire medicala.. in seara respectiva am fost cu ea la spital si-a puso in ghips si ne-am intors acasa. si de atunci maicasa ma tot preseaza...dar nu se tine cont de intentiile ei? adica ca ea m-a agresat prima.. si ca eu doar am vrut sa o linistesc?

dar ma mai gandesc si la varianta in care sa o convinga maicasa sa depuna plangere chiar daca ea nu vrea...

iar maicasa are ce sa imi faca? avand in vedere ca inca este tutorele ei?
Tineti cont de sfaturile domnilor Cuculis si otto si stati linistit in privinta unei eventuale plangeri. Este vorba de o cearta intre indragostiti si o simpla entorsa nu este suficienta pentru ca organele abilitate sa faca un caz din acest fapt consumat.
acum jumatate de ora m-a sunat si mi-a zis ca este la politie cu maicasa si ca depune plangere.... banuiesc ca maicasa a convinso sa faca lucrul asta....

si cum se procedeaza in cazul asta?ma voi duce si eu sa declar "varianta" mea?

Alte discuții în legătură

Art 180 cp piticut86 piticut86 buna ziua.am fost lovita,am scos certificat medico-legal care atesta ca am nevoie de ingrijiri medicale de 2-3 zile,specific ca nu am martori ca agresorul este ... (vezi toată discuția)
Denuntarea calomnioasa ContSters257745 ContSters257745 buna ziua! Daca cineva are experienta practica...am inteles ca nu prea se iau in seama plangerile de denuntare calomnioasa decat daca...a existat un efect ... (vezi toată discuția)
Invinuire mincinoasa cris_deo cris_deo Buna seara . Am fost anuntat astazi ca am o reclamatie la politie si trebuie sa merg sa dau o declaratie, dar fiind nerabdator sa vad cine mi-a facut ... (vezi toată discuția)