avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rectificare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rectificare carte de munca

Buna ziua!Cum se face rectificarea unei carti de munca in conditiile in care prevederile D.92/1976 au fost abrogate?Este vorba de punerea in executare a unei sentinte judecatoresti.Cum se face practic rectificarea?Mai este posibil?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: iulianus , utilizator 11:34, 30 Martie 2012
Rectificarea in carnetul de munca o poate face angajatorul unde ati lucrat in perioada respectiva sau ITM, pe baza hotararii judecatoresti.
Da, este posibila rectificarea in carnetul de munca ... aceasta va putea fi facuta de catre:
- ITM, in cazul in care angajatorul nu a avut aprobare de pastrare si completare a carnetului de munca ... in acest caz, mergeti la inspectorul ITM la care este arondat fostul angajator cu copie de pe hot.jud.

- angajator, in cazul in care angajatorul a avut aprobare de pastrare si completare a carnetului de munca.
In acest caz, solicitati in scris angajatorului sa va rectifice inscrisurile in carnetul de munca conform hot.jud.
Revin cu detalii.Eu sunt angajatorul!Cartea de munca este pastrata de angajatul care a solicitat rectificarea,nu mai este in posesia mea.Ma interesau aspecte practice."Cum" -ii cer cartea,o aduce,fac rectificarea,de unde iau pagini suplimentare....care sunt pasii de urmat.Ce valoare mai are o rectificare operata dupa abrogarea D.92....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare carnet de munca CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Buna seara, In cazul in care un carnet de munca este completat gresit pe primele 2 pagini, acesta se poate anula si sa se ceara un altul in schimb? Carnetul ... (vezi toată discuția)
Carti de munca catalina77 catalina77 Buna ziua. Am si eu o nedumerire si as dori, daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva. Ca institutie publica, am avut obligatia ca pana la 30.11.2010 ... (vezi toată discuția)
Precizari itm cluj ref carnete de munca mmarianne mmarianne In atentia ANGAJATORILOR 1. Incepand cu data de 31.01.2011 nu se vor mai presta servicii de inregistrare si depunere a documentelor cu privire la ... (vezi toată discuția)