avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... revendicarea unui bun din masa bunurilor de partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

revendicarea unui bun din masa bunurilor de partaj

Am cumparat in rate ,pentru fiul meu casatorit , un autoturism pe care l-am achitat integral inainte de termen. Autoturismul a fost trecut pe numele sotiei lui. Intre timp au divortat. As dori sa stiu cum pot recupera din masa lor de bunuri partajabile in urma divortului,bunul cumparat de mine. Este autoturismul un bun comun al sotilor si intra la partaj? Mentionez ca autoturismul este in prezent folosit si intretinut de catre fiul meu.Este posibil sa fie deposedat , asa cum a fost amenintat de catre fosta sotie?

Alte discuții în legătură

Partaj apartament in caz de divort nikosbab28 nikosbab28 Buna seara! As dori sa ma casatoresc momentan locuind impreuna cu prietena mea in apartamentul meu proprietate personala cumparat de parinti cu ceva timp in ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters185034 ContSters185034 Am divortat in 2009 si vreau sa deschid un proces de partaj. Bunuri foarte multe nu avem, mobila si ce a mai fost in casa, apartamentul fiind al mamei ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj, firma si imobil laurentiu68 laurentiu68 Buna ziua Divortul aproape ca s-a terminat,urmeaza stabilirea pensiei alimentare si gata am scapat. Partea grea acum incepe. PARTAJUL O sa expun ... (vezi toată discuția)