avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imbunatatirile imobilului la sublocatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imbunatatirile imobilului la sublocatiune

Buna ziua.
Nelamurirea mea este urmatoarea: daca eu sunt sublocator si inchei un contract de subinchiriere (cu toate conditiile indeplinite si acordul locatorului principal), iar in contractul de subinchiriere doresc clauza ca imbunatatirile facute de SUBLOCATAR sa ramana ale cladirii, pot insera asta? (sublocatarul este si el de acord, doar ca nu pot insera ca ele raman ale sublocatorului ptr ca nici eu nu sunt proprietar, ci doar un comodatar in cladire). Cum ar trebui sa sune aceasta clauza?
Va rog si va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Contract de subinchiriere spatiu Ramona24 Ramona24 Salut! iN C ONTRACTUL CADRU DE INCHIRIERE SUNT STABILITE ANUMITE CLAUZE...CHIRIASUL SUBINCHIRIAZA LA RANDUL LUI SPATIUL( cu acordul proprietarului) ... (vezi toată discuția)
Clauza de non-concurenta allyynnutza allyynnutza Buna ziua. Am urmatoarea problema: eu am o firma X, am un spatiu pentru care platesc chirie, la randul meu, am subinchiriat acest spatiu unei alte firme ce are ... (vezi toată discuția)
Sublocatiunea romana77 romana77 Sublocatiunea spre deosebire de cesiunea contractului de locatiune atrage sau nu transmiterea doar a drepturilor sau si a obligatiilor locatarului principal ... (vezi toată discuția)