avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... etapele unui proces ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

etapele unui proces ?

care sunt etapele unui proces cu tot cu recursuri, apeluri , si alte minuni ? trimitere in judecata ... si apoi???
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:38, 29 Martie 2012
Pentru domeniul penal: faza cercetarii cu urmarirea penala, faza judecatii cu judecata in prima instanta si in caile de atac, faza executarii cu punerea in executare a hotararilor judecatoresti ramase definitive.
Pentru domeniul civil: faza judecatii in prima instanta cu etapa scrisa - formularea cererii de chemare in judecata, etape dezbaterilor, etapa deliberarii si pronuntarii hotararii, etapa judecatii in caile de atac etapa judecatii in caile extraordinare de atac, faza executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etapele unui proces in dreptul civil jaguarxkr jaguarxkr Va rog sa imi spuneti care sunt etapele unui proces pe rolul unei instante. Cum decurg, apel, recurs d ex si cand intervin acestea. Va multumesc (vezi toată discuția)
Hotarire definitiva ailincaidan ailincaidan hotarire definitiva fara stampila definitiv si irevocabil este valabila (vezi toată discuția)
Cãi de atac împotriva hotãrârii pronunþate în primã instanþã ContSters99540 ContSters99540 am cunostinte sub minim despre proceduri judecatoresti, deaceea am o intrebare: ce urmeaza dupa ce un tribunal da o hotarare intr-un proces „ litigi de ... (vezi toată discuția)