avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... predare documente catre lichidator
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

predare documente catre lichidator

Buna ziua,

In legislatia pe care am studiat-o am gasit termenul predarea evidentei financiar-contabile si a evidentei de personal. As vrea sa stiu si nu am gasit specificat nici unde daca trebuie sa predau si alte acte, de exemplu contracte comerciale, arhiva Dep. Tehnic, a Dep. Calitate.

Astept cu incredere raspunsul Dvs.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 14:07, 1 Aprilie 2012
Arhiva despre care vorbiti din pacate nu o mai predati nimanui. Lichidatorului i se vor preda actele mentionate in mod expres in lege si atat, iar unii nici macar aceste inscrisuri nu doresc sa le preia.
Buna ziua .
Este vorba , in general,de documentele contabile ale firmei, din ultimii 3 ani,de o balanta de verificare , la zi,sau un inventar complet al patrimoniului firmei, care include drepturile si obligatiile firmei, active sau pasive, plus documentele firmei,in original, eventual si stampila firmei , pentru ca lichidatorul sa-si poata desfasura activitatea in conditii optime si ca sa traga concluzii obiective,asupra situatiei firmei, pentru luarea masurilor necesare legale, bazate pe documente, cat ,si pentru intocmirea rapoartelor prevazute in Legea nr.85/2006. Ati face bine sa i le predati lichidatorului, care va opri doar ce considera el ca fiind necesar, si util, dosarului de insolventa, sau macar luati legatura cu acesta, altfel va solicita sanctionarea dvs.,conform Legii nr.85/2006-republicata .
Cu stima,
Marius Bote .
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate depunere acte catre lichidatorul judiciar elena m ionescu elena m ionescu Daca in procedura falimentului exista mai multi lichidatori judiciari, obligativitatea depunerii actelor financiar contabile catre ultimul lichidator revine ... (vezi toată discuția)
Firma insolventa datorii anulate? gabizugravel gabizugravel Daca o firma a fost declarata insolventa,atunci datoriile vor fi anulate?Administratorul daca refuza sa plateasca datoriile si neavand nici bunuri ... (vezi toată discuția)
Raspundere solidara pe art 138 din l 85/2006 vio c vio c intr-un SRL au fost doi asociati. impotriva acestora se pronunta o sent de atragere a raspunderii mateiale solidare pt intreg pasivul din tabelul definitv. ... (vezi toată discuția)