avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular A1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular A1

Buna ziua........... am dori sa stim in ce cazuri este necesar intocmirea formularului A1.......... noi suntem o firma ce efectueaza transport international/comunitar de marfuri generale, avem incheiat un contract de transport cu o firma din Austria, din cate ne-am mai interesat acest formular se intocmeste doar de societatile ce isi detaseaja angajatii in afara tarii, insa noi nu ii detasam ( nu am avea cum sa-i detasam doar intr-o singura tara deoarece ei conduc in toata Europa ) doar ii delegam pentru a efectua transportul din locul x in locul y .
Pentrul cazul nostru ne poate obliga cineva sa intocmim acest formular ?????
Cel mai recent răspuns: Cimss , utilizator 10:00, 30 Martie 2012
Formularul A1 se solicita numai in cazul detasarii lucratorilor romani pe teritoriul UE .

Pentru delegare nu se solicita acest formular.
multumim pentru raspuns............ am dori sa mai adugam ceva la prima intrebare : cei de la AMBP Cluj ne obliga intr-un fel sa obtinem formular A1.............. mentionam ca in anul 2011 unul din fostii angajati ai firmei a suferit un eveniment in Germania ( din cauza alcoolului a cazut din cabina autotractorului - atunci era angajat de 1 luna) si in urma acestui eveniment ne cer formular A1 , insa ei nu inteleg ca noi nu detasam soferii ci doar ii delegam. Oare ce ar trebui sa le raspundem.......... nici nu stim cum sa procedam .....
Nu inteleg de ce sa va oblige sa obtineti acel formular, daca este vorba despre delegare si nu detasare ... evenimentul produs in GERMANIA a fost cercetat de cineva?
da a fost cercetat de catre ITM Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare personal in germania crystyna2000 crystyna2000 cazul este urmatorul: firma din Romania doreste detasarea de personal in Germania.In acest caz ma intereseaza urmatoarele: -trebuie intocmit act aditional la ... (vezi toată discuția)
Formular a1 pentru firme de transport in uniunea europeana iuliahribal iuliahribal Buna ziua, Am tot citit refeitor la Formularul A1. Firma la care lucrez are un numar de 120 de soferi care activeaza timp de 5 saptamani in toata Europa, ... (vezi toată discuția)
Este nevoie ca firma de transport sa aiba formularul a1 pentru angajatii conducatori auto? Camelia-Prigoana Camelia-Prigoana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea nelamurire: firma de transport cu sediul social in Romania are angajati soferii profesionisti care ... (vezi toată discuția)