avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Jurist in MAI
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Jurist in MAI

Buna ziua!
Am terminat facultatea de drept si un master tot in drept la Academia de Politie anul acesta. As dori sa ma inscriu in armata in departamentul juridic. Dupa cati ani pot face lucrul acesta daca nu am mai lucrat niciodata in armata?Dupa ce intri la statul de subofiter?Sau subofiter?
Pentru a te angaja in Politie trebuie anumita inaltime si uneori se mai fac si derogari. M-ar interesa cam cati cm ar lasa sub limita.
Multumesc!

Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: razerul , utilizator 10:29, 30 Martie 2012
ca sa lucrezi in armata, trebie sa mergi la examenele organizate de ei.
mapn-ul are centre de selectie zonale, respectiv cmj-uri, acolo vei obtine informatiile necesare incadrarii, condtii, daca si unde au locuri disponibile, informatiile de nivel general, le poti obtine si prin telefon, bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)