avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bani trimisi prin banca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bani trimisi prin banca

am si eu un prieten care a trimis unei persoane banii prin western union sa mearga la el si repspectiva nu sa mai dus , cum ar putea afla unde sta ?sau ce poate face pt asi recupera banii?multumesc

Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
In mod legal poate face o plangere penala daca a fost inselat.
Este foarte greu sa isi recupereze banii .
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune?cum poate recupera banii? ContSters103458 ContSters103458 Buna ziua am un prieten din Anglia care a cunoscut o fata din romania pe un site de matrimoniale. Dupa primele discutii prietenul meu sa oferit sa ii trimita ... (vezi toată discuția)
Dovezi trimitere bani prin western union georgyane georgyane Am avut o relatie de concubinaj timp de 4 ani incheiata anul acesta.la inceputul acestui an am plecat la sora lui in grecia la munca.am reusit sa strang bani ... (vezi toată discuția)
Inselaciune online JohnnyKid22 JohnnyKid22 Buna ziua ! As vrea si eu sa va expun o problema si daca se poate sa imi dati un raspuns cat mai repede posibil ..... Acum 3 zile am trimis un colet cu un ... (vezi toată discuția)