Sunt in executarea unei pedepse de 7 ani si sunt pe fond dupa admiterea in principiu a cererii de rejudecare pe 522 ind 1 cpp.Mi-a admis si judecarea in baza recunoasterii faptei pe 320 ind 1.Eapta este art 215 ,alin 2 cp care are 3-15 incadrarea care pe art 320ind1 alin 6,aplicand 334 cpp schimba incadrarea la 2-10 ani.Voi avea o casare a sentintei vechi si alta sentinta poate mai mica.Fapta din feb.2000.Art 124,cp,prescriptia speciala are nevoie de 122cpp,adica 8 ani si inca 4 jumatatea,total 12 ani ptr prescrierea faptei.E adevarat ce am zis pana acum?Cand invoc astea?Acum pe fond?Sau ii las sa dea sentinta sa o am definitiva si fac contestatie la executare?Please,dati-mi cateva sfaturi si opinii pertinente!
Sunt in executarea pedepsei din 2009,nu pot invoca prescriptia executarii pedepsei .Nu vrea nimeni sa-mi mai dea o opinie sau am ales gresit domeniul forumului?
Daca nu ati inteles ce va spun se impune sa va angajati avocat si sa ii aratati ce v-am scris.
Si la avocatul din oficiu ii puteti arata si cred ca va intelege raspunsul meu.
Avocatii inteleg.
Prescriptia executari pedepsei ,art.126 alin 1,lit b cp termen 5 ani plus 7 pedeapsa de executa.Cursul termenului prescriptiei se intrerupe prin inceperea ex. pedepsei art.127 alin1 Cp,deci in cazul meu 2009,adica nu pot beneficia.Vreau opinii va rog.Acum ma documentez si apoi imi voi lua un avocat.Ut.Va multumesc.
Prescriptia executari pedepsei ,art.126 alin 1,lit b cp termen 5 ani plus 7 pedeapsa de executa.Cursul termenului prescriptiei se intrerupe prin inceperea ex. pedepsei art.127 alin1 Cp,deci in cazul meu 2009,adica nu pot beneficia.Vreau opinii va rog.Acum ma documentez si apoi imi voi lua un avocat.Ut.Va multumesc.