avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de constructie pentru o casa construita ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de constructie pentru o casa construita intre anii 1991-1995

Buna ziua!
As vrea sa intreb daca mai pot obtine autorizatie de constructie pentru o casa construita intre anii 1991-1995?
Mentionez ca aceasta casa a fost demolata si reconstruita fara nici un fel de avize.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mideea , utilizator 09:36, 2 Aprilie 2012
O intrebare ar fi importanta: pentru ce ati construit sunteti inregistrat in evidentele fiscale ale localitatii si platiti impozit?
Pentru ca daca sunteti in situatia de a va intabula dreptul de proprietate si va ganditi ca nu aveti acte pe constructii, Legea 7/1996 a cadastrului permite intabularea constructiilor ce au fost edificate inainte de 2001 fara acte daca sunt in evidentele fiscale si platiti impozit pe acestea. Important este ca cei de la primarie sa va emita un certificat de atestare princare sa arate ca sunteti cunoscut ca proprietar al imobilului si ca aveti constructie edificata inainte de 2001, respectiv din 1991-1995 asa cum spuneti.
Da, suntem in evidentele fiscale si platim impozit pentru aceasta constructie.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani facuta fara autorizatie? ContSters284640 ContSters284640 buna ziua, daca poate cineva sa imi raspunda la o intrebare, parintii mei sunt mostenitorii casei bunicii mele,aceasta a construit langa casa alte doua camere ... (vezi toată discuția)
Intabulare locuinta ContSters269846 ContSters269846 poti si cum sa intabulezi locuinta fara autorizatie de constructie ,construite pina in 1991,fara schita si alte documente doar cu certificat de autentificare (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate - obtinere autorizatie de constructie adrian_maier adrian_maier Buna ziua, Intre 1996 si 2000 am construit o casa pe un teren in Bucuresti. Am apelat la mai multe persoane in acea perioada, inclusiv arhitecti, care mi-au ... (vezi toată discuția)