avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... contract vanzare cumparare si insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

contract vanzare cumparare si insolventa

Buna ziua,

situatia sta cam asa:
- am facut un contract de vanzare cumparare asupra unui bun imobil viitor (apartament nou)
- apartamentele sunt 99% gata (avem curent si apa rece si cam atat, dar finisajele OK)
- firma acum e in insolventa
- noi ne-am mutat deja in apartament din cauza unor evenimente ce ne-au constrans sa facem acest lucru (apartementul nu e pe numele nostru inca -> tot ce avem e acel contract de vanzare-cumparare autentificat la notar)

===============

Ce se intampla acum?
banca ia apartamentele? Le poate vinde la altcineva desi noi am ramas cu avansul dat?
Ce solutii am si ce pot face sa termin scenariul asta cu o scena pozitiva?

Va multumesc anticipat de ajutor!

Alte discuții în legătură

Data scadenta trecuta la contract vanzare cumparrare Mihai993 Mihai993 Am un antecontract de cumparare casa in care se specifica urmatoarele lucruri (printre altele): a Finisajele sunt cumparate de mine si montate de vanzator ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare apartament firma insolventa liaza liaza Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti si mie daca pot avea probleme legate de cumpararea unui apartament, deoarece am primit o citatie de la tribunal cu ... (vezi toată discuția)
Pe cine trag la raspundere??? Scr3wBall Scr3wBall Recent am cumparat un apartament la etajul 7, intr-un bloc nou construit. Problema este ca apa nu are presiune in orele de varf la etajul respectiv. Intrebarea ... (vezi toată discuția)