avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare partaj succesoral

Sunt fiica dintro alta casatorie a tatalui in momentul de fata decedat ,ma intereseaza .....Avand in vedere ca tata a fost ingrijit de mine in exclusivitate si atunci cand acesta era in viata a facut o plangere penala impotriva sotiei si a copiilor care ii schimbase yala de la locuinta ,plangere incadrata de abandon şi completata de mine dupa deces...deces care a survenit datorita supararii si atitudinii acestora dosar care se afla in cercetarii....As dori sa stiu daca pot suspenda partajul pana la solutionarea dosarului penal si ce trebuie sa fac in acest sens?

Alte discuții în legătură

Dezmostenire hatice_e hatice_e tatal meu a decedat eu in calitate de fiica am ingrijit de el de circa 4 ani ,problema este ca tata era recasatorit şi mai are 2 copii,am facut o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Nedemni de a mosteni hatice_e hatice_e Tata este casatorit cu acte are o sotie si 2 copii rezultatii din aceasta casatorie.De aproximativ 8 ani tata locuia la casa parinteasca singur si tinand ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate si succesiune GROOSA GROOSA Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta : Tatal si mama mea au o proprietate in or.B-S. Mama a decedat in anul 2009 iar fratele meu in anul 2005, ... (vezi toată discuția)