avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmostenire

tatal meu a decedat eu in calitate de fiica am ingrijit de el de circa 4 ani ,problema este ca tata era recasatorit şi mai are 2 copii,am facut o sesizare la politie pentru abandon impotriva sotiei sale cat şi a copiilor sai,avand in vedere ca fratii vitregi cat şi mama lor nu ia interesat de tatal meu dar in schimb imi cer sa le semnez renuntarea mea la mostenire ....pot merge cu abandonul in continuare ?ce şanse am?mentionez faptul ca vineri am mers la spital tata a vrut sa mearga acasa la el dar sotia schimbandui yala la usa nu am avut cum sa intram am sunat la 112 a venit un echipaj de politie şi nea adus la cunostinta ca daca aceasta spune ca a avut o anumita suma de bani in casa şi ma acuza pe mine e t c aşa ca am luat decizia sa ne intoarcem la mine acasa problema este ca tata era bolnav de ciroza şi in urma a ceea ce a vazut şi anume ca sotia şi copii iau schibat yala acesta ajungand la domiciliul meu a decedat la 2 ore.chiar nu exista lege in aceste cazuri?cu ce trebuie sa probez ca tatal meu i sa facut rau vazand aceasta situatie?nu era normal sa ingrijim in mod egal de tata?mentionez ca inmormantarea a fost suportata in intregime de mine ..ce ar trebui sa fac mai departe?

Alte discuții în legătură

Nedemni de a mosteni hatice_e hatice_e Tata este casatorit cu acte are o sotie si 2 copii rezultatii din aceasta casatorie.De aproximativ 8 ani tata locuia la casa parinteasca singur si tinand ... (vezi toată discuția)
Abandon hatice_e hatice_e vreau sa fac o sesizare şi la politie referitor ca tatal meu este intro stare grava de sanatate soti acestuia neinteresando şi refuzand sa ne permita ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in spatiu loredana69 loredana69 eu si fratele meu suntem parte intrun proces de stabilire a succesiunii cu mama vitrega ,noi fiind paratii.obiebtul dezbaterii succesiunii il face un ... (vezi toată discuția)