avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abandon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abandon

vreau sa fac o sesizare şi la politie referitor ca tatal meu este intro stare grava de sanatate soti acestuia neinteresando şi refuzand sa ne permita şederea tatalui la domiciul sau .cum trebuie sa procedez cum sa fac aceasta sesizare?o pot face şi referitor la fratii vitregii ?
Cel mai recent răspuns: hatice_e , utilizator 11:31, 11 Ianuarie 2012
Da, puteti.

O depuneti la politie sau la parchet.
am facut aceasta sesizare la politie de unde apartine tatal meu iam scris şi pe ceilalti frati vitregi ,in continuare ce urmeaza sa mai fac sau ce va urma?precizez faptul ca sotia tatalui meu a schimbat yala la casa şi mia spus ca nu am ce sa caut acolo?intrebarea mea este daca tata moare intre timp eu merg cu acest abandon inainte?mentionez ca abandonul lam facut in numele meu cu actele medicale ale tatalui meu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmostenire hatice_e hatice_e tatal meu a decedat eu in calitate de fiica am ingrijit de el de circa 4 ani ,problema este ca tata era recasatorit şi mai are 2 copii,am facut o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Nedemni de a mosteni hatice_e hatice_e Tata este casatorit cu acte are o sotie si 2 copii rezultatii din aceasta casatorie.De aproximativ 8 ani tata locuia la casa parinteasca singur si tinand ... (vezi toată discuția)
Succesiune olympya olympya Buna ziua.Ma numesc Olimpia si am o problema in legatura cu o mostenire.Bunicii mei au o casa si 2 copii.Bunicul a murit in urma cu 3 ani.Succesiunea nu s-a ... (vezi toată discuția)