avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reintegrare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reintegrare in spatiu

eu si fratele meu suntem parte intrun proces de stabilire a succesiunii cu mama vitrega ,noi fiind paratii.obiebtul dezbaterii succesiunii il face un apartament bun propriu al tatalui meu.tatal meu a decedat in 15 matie 2011,la acea data fratele locuia in alta parte dar in buletin adresa e la aceasta casa(el neavand alta locuinta locuia la o concubina).de la decesul tatalui pana in prezent actuala sotie locuieste in aceasta casa fara ca noi sa avem acces schimband yala de la usa.fratele meu nu mai locuieste la fosta concubina si doreste sa revina in acasa tatalui.cum poate face asta pe cale legala(fara scandal)avand in vedere ca suntem in plin proces?poate judecatorul sa o oblige pe mama vitrega intrun fel sa puna la dispozitiue o camera fratelui?ce poate face?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 21:21, 9 Decembrie 2011
Sa formuleze deocamdata o plangere la Politie in care sa arate ca nu i se permite accesul in aceea locuinta dupa decesul tatalui si sa faca mentiunea ca domiciliul statornic este la aceea adresa.Sa depuna certificatul de deces in copie si contractul de vanzare cumparare al bunului imobil.Aceasta pentru a face dovada calitatii de succesor.
a fost la politie si i au spus sa astepte sa se termine procesul.nu cred ca e o solutie buna mai ales ca el locuieste acum la niste amici.
Dar a lasat si o plangere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma poate indruma cineva in urmatoarea speta: - am dezbatut succesiunea dupa tatal meu si s-au stabilit cotele intre mine si ultima ... (vezi toată discuția)
Nelamurire succesiune marinica71 marinica71 eu si fratele meu suntem in proces cu sotia tatalui pt dezbatere succesiune.obiectul acestei succesiuni il face un apartament achizitionat de mama si tatal ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a rămas ... Sdpc1978 Sdpc1978 Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a rămas mama cu mine și cu un frate. Fratele nu e de acord cu taxa el lucrează în Germania ce pot face ... (vezi toată discuția)