avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... calatoria cu un bebelus
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

calatoria cu un bebelus

As vrea sa calatoresc cu avionul pana in anglia cu un bebelus de un an si nu stiu ce acte imi trebuie exact,imi fac eu pasaport si il trec pe copil sau ii fac copilului,
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:59, 30 Martie 2012
Trebuie sa ii faceti pasaport.
Daca vreti sa calatoriti singura, veti avea nevoie declaratia acord a tatalui - exprimata in fatza unui notar - ca sa puteti iesi din tara doar dvs. cu copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minor calatorie in strainatate Alexia 2014 Alexia 2014 Buna ziua tuturor! Am o nelămurire si anume: fetita mea (are cetatenie romana)va călători cu avionul pe ruta Roma-Londra însoțită de tatal ei(suntem ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere la nou nascut 08dimaecaterina 08dimaecaterina Buna..sunt din moldova dar am pasaport romin si sunt domiciciata in md.sunt casatorita cu cetatian romin recent suntem in italia si trebuie sa nasc ce ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)