avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calomnie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calomnie

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri pentru ca nu-mi pot reveni dupa socul produs.Lucrez In Italia la o firma impreuna cu alti 3 romani.Ei sunt muncitori, eu sunt secretara.
Cu fiecare dintre ei am avut si am o relatie strict profesionala, insa unul dintre ei, este o persona barfitoare, invidioasa si rautacioasa.
Cu ceilalti doi atat eu cat si sotul meu(pt ca uitasem sa spun ca sunt cu familia aici)avem o relatie de amicitie, in sensul ca vin pe la noi, ii ajutam cu bani cand nu au, ii chemam la masa cand au ce sa manance, in special pe un domn de 55 ani care e om serios la locul lui.

Celalalt barfitor, e invidios drept pentru care, a sunat-o pe sotia acestuia afirmand ca eu sunt amanta acestuia. Drept urmare, sotia mi-a lasat mesaje calomnioase pe facebook cu amenintari si injurii.

Ce pot face?Cui ma pot adresa pentru a rezolva aceasta problema in instanta?Suntem atat eu cat si sotul meu inversunati, cu atat mai mult cu cat domnul in cauza pentru noi e ca un tata,l-am ajutat din prima zi de cand am ajuns aici.
Va rog sa ma ajutati!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pot da in judecata cumva amantul sotiei? au avut o ... John1232 John1232 Buna ziua, pot da in judecata cumva amantul sotiei? Au avut o relatie de 4 ani, am fost mintit ca totul e ok, si a cheltuit o gramada de bani(din banii munciti ... (vezi toată discuția)
Pentru amante nu exista legi? mami76 mami76 Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate sa o dau in judecata pe amanta sotului, sa-i cer daune morale simbolice pentru prejudiciul adus familiei noastre... (vezi toată discuția)
Fostul sot ma ameninta si urmareste desi nu i-am restrictionat dreptul de a vizita copilul anamladin03 anamladin03 Buna ziua! Am divortat in urma cu 1 an, minorul in varsta acum de 2 ani, mi-a fost incredintat dar nu m-am opus niciodata vizitei tatalui copilului, in plus o ... (vezi toată discuția)