avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cu administratie publica pot completa facultatea de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cu administratie publica pot completa facultatea de drept

buna ziua,am si eu o intrebare....daca termin anul viitor facultatea de administratie publica,aceasta se poate lua in considerare in cadrul facultatii de drept? adica sa ma pot inscrie la drept direct in anul 3? multumesc!
Cel mai recent răspuns: karlaavram , utilizator 18:00, 31 Martie 2012
Brava neica... Se poate numai, doar,la un master la fac. de drept. Fac de drept nu-ti va accepta acele credite transferabile de la admin.pub.
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
zama cristian, utilizator
Un astfel de raspuns nu il puteti afla decat intreband la o facultate de stiinte juridice. Depinde daca facultatea va accepta, poate va solicita examene de diferenta, poate alte examene de echivalarea a anumitor materii etc.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master drept Luiza Andreea Luiza Andreea Bună ziua, Nu ştiu dacă am apelat unde trebuie dar îmi voi încerca norocul. Sunt studentă în anul II la ,, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe ... (vezi toată discuția)
Diploma de stiinte politice poate fi considerata echivalenta cu cea de stiinte administrative, conform nomenclatorului de functii? catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Va rog sa ma luminati si pe mine in urmatoarea problema: un absolvent de stiinte politice poate ocupa un post in administratia locala dar in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apelez la dvs cu o intrebare al carei raspuns nu l-am ... Dunareanul445 Dunareanul445 Buna ziua, Apelez la dvs cu o intrebare al carei raspuns nu l-am putut afla nicaieri. Sunt absolventul unei prime facultati la zi cu licenta, masterat si in ... (vezi toată discuția)