Nu ştiu dacă am apelat unde trebuie dar îmi voi încerca norocul. Sunt studentă în anul II la ,, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice,, ramura Asistenţă Socială, după terminarea liceului credeam că am făcut cea mai bună alegere eram de părere că alegerea acestei facultăţi mă eu va ajuta să schimb lumea dar acum am constat că nu e aşa. Anul viitor îmi voi susţine lucrarea de licenţă în Probaţiune şi am o nedumerire. Pe viitor îmi doresc să fac un master în domeniul Dreptului, dar nu ştiu ca ce voi reuşi să profesez după? Mă poate ajuta cineva?
Mulţumesc anticipat!
Pentru a urma un Master in Drept ar trebui sa aveti studii de specialitate. Nu cred ca sunt suficiente materiile pe care le-ati urmat in cadrul facultatii mentionate - chiar daca ati participat la anumite cursuri ce au legatura cu dreptul. Cel mai bine va interesati la Universitatea la care vreti sa urmati cursurile de Master.
Bună seara!
În cadrul Facultăți de Drept la admitere studii universitare de master există specializarea ,,Drept european,, unde se pot înscrie absolvenții de licență ai oricărei facultăți, cu condiția frecventării în semestrul I master a unui anumit curs de complementare de Teorie generală a dreptului, finalizat cu examen.
Credeți că mă va ajuta cu ceva, sau în ce mă va ajuta să profesez?
Mulțumesc anticipat!
Buna ziua !
chiriaclavinia29
Am absolvit facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice ,specializarea Stiinte Politice , in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi .Sunt ... (vezi toată discuția)